miércoles, 23 de enero de 2019

PERO...QUE DELICIA!


         

Pero cánto produto do mar comemos nestas festas de Nadal! Dende vieiras e ameixas, ata langostinos,navallas, polbo,gambas,etc...

E como cociñeiros, papá, mamá, os avós, os tíos, padriños... e nós, os pequerrechos como expertos axudantes, colaborando en todo aquilo que fixese falta.
Pois aí van as nosas mellores receitas de peixe e marisco que degustamos nestas datas tan especiais.




DANIEL














          CAMARÓN    COCIDO




AMEIXAS Á MARIÑEIRA,/( ESPECIALIDADE DA AVOA DE DAVID GODOY)
LUCÍA
LANGOSTINOS COCIDOS



CHOPOS EN SU TINTA (CARMEN)
EXPERTA COCIÑEIRA!
QUE RICOOOOOOS!
LANGOSTINOS Á PLANCHA
LEO





VIEIRAS Ó FORNO CON SALSA DE TOMATE  (ALMA)
LANGOSTINOS Á PRANCHA (KARLA)

VIEIRAS Ó FORNO   (YAGO)


BACALLAU CON ALLADA  (YAGO)

No hay comentarios:

Publicar un comentario