Pero cánto produto do mar comemos nestas festas de Nadal! Dende vieiras e ameixas, ata langostinos,navallas, polbo,gambas,etc...
E como cociñeiros, papá, mamá, os avós, os tíos, padriños... e nós, os pequerrechos como expertos axudantes, colaborando en todo aquilo que fixese falta.
Pois aí van as nosas mellores receitas de peixe e marisco que degustamos nestas datas tan especiais.
 |
DANIEL |
CAMARÓN COCIDO
 |
AMEIXAS Á MARIÑEIRA,/( ESPECIALIDADE DA AVOA DE DAVID GODOY) |
 |
LUCÍA |
 |
LANGOSTINOS COCIDOS |
 |
CHOPOS EN SU TINTA (CARMEN) |
 |
EXPERTA COCIÑEIRA! |
 |
QUE RICOOOOOOS! |
 |
LANGOSTINOS Á PLANCHA |
 |
LEO |
 |
VIEIRAS Ó FORNO CON SALSA DE TOMATE (ALMA) |
 |
LANGOSTINOS Á PRANCHA (KARLA) |
 |
VIEIRAS Ó FORNO (YAGO) |
 |
BACALLAU CON ALLADA (YAGO) |
No hay comentarios:
Publicar un comentario