martes, 7 de diciembre de 2021

MERIENDA FRANCESA

VISITANDO PARÍS, A CIDADE DA LUZ,NON PODÍAMOS DEIXAR DE SABOREAR OS RICOS QUEIXOS E  OS CROISSANTS QUE NOS OFRECE A SÚA GASTRONOMÍA.
ASÍ, PROBAMOS O QUEIXO ROQUEFORT, O QUEIXO AZUL E A CREMA CAMEMBERT.
ADEMÁS, ACOMPAÑANDO Á DEGUSTACIÓN, APROVEITAMOS ESTA ACTIVIDADE PARA FAVORECER A ELASTICIDADE DA  MAN E A  PRECISIÓN DO XESTO, POIS UNTAMOS A CREMA SOBRE PAN TOSTADO, AXUDÁNDONOS DE COITELOS DE PUNTA ROMA.



A PROFE OLALLA INDICOUNOS, PREVIAMENTE, A FORMA CORRECTA DE UNTAR O PAN,PARA EVITAR QUE SE ROMPESE E FIXÉMOLO CORRECTAMENTE.










 O QUEIXO CAMEMBERT FOI O FAVORITO DE TODOS E OS CROISSANTS ENCANTÁRONNOS..

                                 BON APPÉTIT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario