Estamos na estación de outono e podemos desfrutar de froitos carnosos coma o figo,o marmelo,a uva, o caqui,a granada,a mazá,o kiwi... e tamén de froitos secos,como as castañas,as abelás ou as noces.
Para aprender a clasificalas,debemos saber que os carnosos son blandiños,aromáticos e teñen auga,mentres que os secos son duros e teñen unha cantidade de auga moi baixa.
Enriquecendo o noso vocabulario con nomes de froitos secos e carnosos desta época e sabendo clasificalos,xa só queda probalos. E eso foi o que fixemos como fin de tarefa e,por suposto,entre os favoritos os manises!
 |
FROITOS CARNOSOS
|
.jpeg) |
FROITOS SECOS
|
.jpeg) |
RECORTAMOS OS DIFERENTES FROITOS
|
 |
CLASIFICAMOS
|
.jpeg) |
CORRECTO!
|
.jpeg) |
XA REMATANDO! |
.jpeg) |
ASEGURÁNDOSE ANTES DE PEGAR
|
.jpeg) |
PROBANDO! |
No hay comentarios:
Publicar un comentario