Chegado o outono, non poderíamos deixar pasar a ocasión de degustar unha gran variedade de froitos secos, que nos ofrece esta estación.
Así que cambiamos a nosa merenda habitual por unha composta por froitos secos e carnosos, ademáis dunhas riquísimas madalenas de cabaza que nos deixaron un regusto moi doce nos nosos paladares.
E para que tamén poidamos degustalas na casa, escribimos a receita para poder elaboralas.
Comimos anacardos que teñen moitas proteínas e hidratos de carbono.Están boísimos!
Os cacahuetes, aínda que en realidade non son froitos secos, senón legumes,tamén aportan moitos beneficios para a saúde.
As abelás poden consumirse frescas, torradas, salgadas, en ensaladas e aperitivos.
Tamén comimos pistachos, alimento con moita fibra.
As uvas son unha importante fonte de vitaminas.
A granada (non demasiado coñecida entre os nenos) é un froito con importantes propiedades curativas.
As mandarinas e as mazás tamén estaban presentes na merenda, a primeira perfecta para previr catarros e infeccións e a segunda debe estar presente en calquera dieta saudable.
RECEITA DE MADALENAS DE CABAZA |
EXQUISITA MERENDA! |
E SEGUIMOS PROBANDO... |
No hay comentarios:
Publicar un comentario